Jos haluat tarkemman kellon tietokoneen oikeaan alakulmaan, voit lisätä sekuntiviisarin Windowsin Rekisterieditorin avulla. Oletko törmännyt siniseen virhenäyttöön? Jos Windows 10 -tietokoneesi näyttö menee toistuvasti siniseksi vian merkiksi, kyseessä voi olla uusi virhe, joka on ilmennyt Windows-päivityksen jälkeen. Toiminto on turvallinen käyttää, sillä se laittaa oletusarvoisesti valinnat vain niihin kohteisiin, joita ei tarvita ja joissa ei ole käyttäjän omia tiedostoja. Lue kohteiden kuvaukset ja valitse sitten Poista tiedostot.

  • Kirjoita normaalisti alkuosa ”Image13”, mutta pysähdy tässä kohti.
  • Valitse Suorituskyky-osiossa Asetukset ja sitten Mukautettu tai paras suorituskyky.
  • Omistaja voi olla alle 15v, mutta haltijan pitää olla yli että saa liikennevakuutuksen.

Eikö Dakotassa ole muistikorttipaikkaa? Kaikissa uudemmissa GPS-laitteissa on. Latasin tuon MapSource version ja asensin MapInstallilla Garminiin alueeni kartan, mutta siinä näkyy vain tiet ja ehkä polkuja ja pyöräteitä, mutta ei mitään muuta, taloja tai korkeuskäyriä. Voisko joku ystävällinen kuvata ohjeet tällaiselle ei niin kovin osaavalle puuhastelijalle. Pitää tietysti olla asennettuna MapSourceen, ennen kuin karttaa voi siirtää gepsiin. Painat esiin Laite-laatikosta alasvetovalikon, mistä löytyy se muistikortin kirjain ja valitset sen. Vaikka 0xc000007b-virhe johtuu melkein aina useiden DLL-komponenttien saatavuudesta tietylle ohjelmalle, melko suuri joukko tekijöitä voi johtaa tähän tilanteeseen.

Rekisterin Korjaus

Tässä artikkelissa puhumme rekisterieditorin käytöstä, joka ei rajoitu vakio-ohjeisiin, kuten “etsi sellainen ja sellainen avain, muuta arvoa”. Artikkeli soveltuu yhtä hyvin Windows 7-, 8- ja 8.1 -käyttäjille. Saatat kohdata muita virheitä asennuksen aikanaUbuntu, mutta kyseisen virheen osalta Windows-osajärjestelmän salliminen Linuxille pitäisi korjata se. On tärkeää, että käynnistät järjestelmän uudelleen sen jälkeen, kun se on otettu käyttöön. Jos tätä ei tehdä, virhettä ei korjata. Siirry Käynnistys-välilehdelle ja poista automaattisesti käytöstä kaikki sovellukset, jotka on määritetty käynnistymään yhdessä Windows-järjestelmän kanssa.

Kuinka Korjata Rekisterivirheet Windows 10: Ssä

Tämän avulla voit paitsi havaita järjestelmätiedostojen eheyden rikkomuksia, myös korjata virheet, jos ne havaitaan. Yksi virheistä, joita Windows 7 -käyttäjät voivat kohdata ohjelmia käynnistettäessä tai asennettaessa, on “APPCRASH -ongelman tapahtuman nimi”. Tämä tapahtuu yleensä käytettäessä pelejä ja muita “raskaita” sovelluksia. Selvitetään tämän tietokoneongelman syyt ja korjaustoimenpiteet.

Aktivoi Ja Deaktivoi Windows 10

Vuonna Työkalut välilehdellä, voit poistaa ohjelmiston asennuksen, poistaa käynnistysohjelmat käytöstä, etsiä suurikokoisia tiedostoja ja jopa etsiä kaksoiskappaleita. WinOptimizer on suoraviivainen rekisterinpuhdistaja, jonka avulla voit puhdistaa rekisterin vain muutamassa vaiheessa. Uusimmassa WinOptimizer-versiossa on parannettu Windows-rekisterin optimoija.