Windowsissa on erilaisia sovelluksia, joita voidaan käyttää DMG-tiedoston avaamiseen. DLL-tiedosto, joka löytyy paikallisen aseman henkilökohtaisen tietokoneen olisi voinut luoda yhden tai useita Windows-ohjelma. Voit tarkistaa, mikä ohjelma on tallentanut DLL-tiedoston, sinun täytyy seurata jompaakumpaa jäljempänä mainituista menetelmistä avata DLL-tiedosto helposti. DLL-tiedoston sisällön poistaminen tai muokkaaminen voi aiheuttaa virheitä tiedostoon viittaavassa ohjelmassa.

  • Jos haluat siirtää tiedostoja Macista iPhoneen tai päinvastoin, sinun on käytettävä tiettyjä Internet-palveluja, mukaan lukien pilvipalvelut.
  • Jos SFC-tulokset osoittavat, että se löysi viallisia tiedostoja mutta ei pystynyt korjaamaan niitä, suorita DISM, odota sen valmistumista ja suorita SFC uudelleen.
  • Lepotilan ajoitusasetusten poistaminen käytöstä estää kaikkia ohjelmia herättämästä tietokonetta.

Sen sijaanWindows -käyttöjärjestelmä on suunniteltu jakamaan näitä toimintoja useita sovelluksia tarjoamalla niitä kysynnästäkirjaston tiedostoja . Lisäksisaman DLL tiedosto voi ajaa enemmän kuin yhden hakemuksen samaan aikaan . Tämä tiedostojen jakamista Wi-Fi-yhteydellä toteuttava sovellus on suosittu myös Android-alustalla jakamisen helppouden ja mahdollisuuden siirtää mediaa älypuhelimien välillä ansiosta. Mutta on myös Xender for iPhone -versio, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa tiedostoja muista iOS-, Android-, Mac- tai Windows-laitteista itse sovelluksen kautta.

Tapaa Korjata Satunnaisesti Ilmestyvä Ja Katoava Windowsin Komentokehote

DVD-levy näyttää CD-levyltä, mutta siihen voi tallentaa suuremman määrän tietoa. Yllä olevat ratkaisut ovat joitain luotettavia tapoja korjata Trustedinstaller.exe-tiedostoon liittyvät ongelmat. Jos jokin heistä ei toimi, saatat haluta hakea ammattiapua. Täältä löydät Trustedinstaller.exe-tiedoston täältä. Voit selvittää Trustedinstaller.exe-ongelman hankkimalla oikeudet tehdä muutoksia Windowsissa.

Tätä varten tarvitset Driver Easy Pro -version. Ilmainen versio toimii myös hyvin, vaikka se ei ole täysin automaattinen. Muista, että saatat tehdä virheen asentaessasi ohjainta.

Näin Luet Pdf

Siinä kaikki, toivomme, että ainakin yksi ratkaisu korjasi”Ohjelma ei voi käynnistyä, koska MSVCR120.dll puuttuu tietokoneeltasi” virhe ja voit nyt käynnistää ohjelmat ilman ongelmia. Jos on olemassa muita menetelmiä, jotka korjaavat tämän virheen sinulle – älä epäröi jakaa sitä meille ja muille jättämällä kommentti alla olevaan kommenttiosioon. Hyvä uutinen on, että voit korjata sen helposti”Ohjelma ei voi käynnistyä, koska MSVCR120.dll puuttuu tietokoneeltasi” virhe. Jos tiedostojen avaus toimi ennen päivitystä, on päivityksen asentaminen todennäköisesti rikkonut kyseisen ohjelman asennuksen.

Miten Avata Ja Muokata Doc docx Tiedostoja Selaimessa

Välttämättömiä tietoja voivat olla audiokanavien lukumäärä ja näytteenottotaajuus äänen oikean toiston varmistamiseksi. Valinnaisia tietoja voivat olla tekijän ja tiedoston luomiseen käytetyn ohjelman nimi sekä ajan hetki. Selaaluetteloa ja valitseDLL-tiedosto , jonka haluat ladata . Jos et löydäDLL -tiedostoa, napsauta yksisivujen alalaidassa näytössä . Jos esimerkiksi DLL- tiedosto alkaaja se on sivulla A1 , paina A2 tai toiselle sivulle .