Ota VPN-yhteys pois päältä ja voit jatkaa katselua normaaliin tapaan selaimen tai sovelluksen uudelleen käynnistämisen jälkeen. Käytössäsi on mainosten esto-ohjelma eli adblocker, joka rajoittaa sisältöjen näyttämistä. Voit ottaa adblockerin kokonaan pois käytöstä tai sallia mainokset mtv-palvelussa, jotta ohjelmien katselu onnistuu. Adblocker löytyy useimmiten selaimen asetuksista, kohdasta Laajennukset tai Lisäosat .

ei voi avata windows päivitystä

Pääset syöttämään tunnuksen ja salasanan siirtymällä oikean rivin kohdalle, jolloin rivi muuttuu punaiseksi. Seuraavalle riville pääset ruudussa näkyvän näppäimistön Seuraava-painikkeesta. Kun olet kirjoittanut salasanasi, siirry vielä näppäimistön kohtaan Kirjaudu, ja paina kaukosäätimesi enter-painiketta. Airplayn tai Chromecastin avulla saat siirrettyä kuvan suurempaan telkkarin ruutuun.

Aiheesta Muualla

Muista myös, että mtv ja C More käyttävät samoja tunnuksia. Jos siis olet tehnyt tunnukset C Morelle, voit vain kirjautua niillä sisään.

  • Jos tämä ei korjaa ongelmaa, ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan ja kerro hänelle, että sinulla on ongelmia verkkosivun lataamisessa.
  • Saat latauksen yhteydessä aina sovelluksen uusimman version käyttöösi.
  • Mainosten esto-ohjelma löytyy selaimesi asetuksista, kohdasta Lisäosat .

dllkit.com/fi/dll/msvcp110

Internet Explorer 10, jossa on paranneltu nopeutta ja turvallisuutta. Sen selainmoottori on sama työpöytäversion kanssa ja selaimessa on SmartScreen Filter, joka tunnistaa haitalliset sivustot. Lisäksi JavaScript-suorituskyky on nelinkertaistunut ja HTML5-nopeus on kaksinkertainen. Moniydinsuoritintuki 64 prosessoriytimelle. Aluksi markkinoille tuli kaksoisydinprosessoreilla varustettuja puhelimia. Nimi Windows Phone viittaa yleisesti versionumeroon 7 ja sen jälkeisiin julkaisuihin.

Päivitysversiot

Kunkin kohteen kohdalla näkyy, paljonko levytilaa se vie. Kirjoita tehtäväpalkin hakuunväliaikaiset ja paina Enteriä tai valitse osumaluettelostaPoista väliaikaiset tiedostot.